<3


sunday, boring sunday

idag har jag nästan bokstavligen inte gjort nåågonting.. så därför är det ingen idé för mig att skriva om min dag.. kan skriva om imorgon istället :) för då ska jag -äntligen- ta bort slang-fan som sitter i min näsa :) great isn´t it? aa ska åka in till sjukan, för förhoppningsvis sista gången, ngn gång vid tio tror jag det var. så jag ska inte gå till skolan. men däremot på tisdag blir det school :) tro det eller ej, men det ska bli KUL, men jag kommer förmodligen ändra min åsikt om det senare--
shit vilket onödigt inlägg. har väl fått skrivkramp eller ngt av det innan.
ska stoppa lidandet av att läsa det här genom att sluta skriva för idag
kram


MY own life

Har väldigt lite att göra, sitter och smågluttar lite på robinsson.

 Men så slog det mig, att kolla lite "gamla" inlägg. För mig blev det som en nedräkning, en nedräkning till den 14 agusti 2009. Då ändrades temat på mina inlägg. Innan den 14 agusti så handlade (utan överdrift) 95 % av inläggen om gymnastik. Nämnde i varje enstaka inlägg något om gymnastik, det kunde vara om en träning som vart under dagen, om en kommande träning, om en kommande tävlig som jag var nervös inför... och efter varje tävling jag vart på så kom det ALLTID ett väldigt, väldigt glatt och spralligt inlägg- där jag verkligen beskrev hur otroligt mycket jag ÄLSKADE gymnastik. Jag tog det inte heller bara för givet, jag berättade hur LYCKLIG jag var som hadde det. Det va mitt liv. Allt krettsade kring gymnastik. Det fick mig att gå upp på morgonen. Sen hände det som knappt excisterade i mina  mörkaste mardrömmar. Jag trodde faktiskt inte att det va möjligt, men det hände. Den fjortonde agusti 2009 på ett sista träningsläger i Göteborg, en tidig morgon så går allt snett. Jag landar från 4 meters höjd på nacken och den bryts. Det är EN ynka millimeter från att jag blir helkroppsförlamad. De första dagarna fatta jag inte riktigt va det var som hade hänt, samma dag som det hände så frågade jag läkaren " tror du att det är okey om jag följer med till Liseberg imorrn?" en av andledningarna till att jag inte fick det va att jag inte kunde gå.. Det kunde jag inte de första dagarna.
Såhär i efterhand har jag fått reda på att 50%, femtio procent av de som inte dör, blir förlamade. det är väldigt skrämmande för mig. alla mina tankebanor, hela min framtid gick i spillror. HUR I HELVETE KUNDE DET HÄR HÄNDA MIG! Det är fel, det är orättvist. Det är riktigt jävla ORÄTTVIST! det va mitt liv för i helvete. jag hade drömmar! Drömmar som krossades. De krossades på några få sekunder. fan.

Under hösten och en del av vintern som varit har jag haft det väldigt jobbigt, jag har vart helt förstörd. Det va en sådan hemsk förvandling för mig. Men nu, nu har jag rest mig. Nu har jag (inte fysiskt) växt mig starkare än någonsin och bestämt mig för att resa mig upp från det mörka smuttsiga badrumsgolvet och öppna ögonen, öppna ögonen för något mer. Jag har inte bestämt mig helt än, men jag vet med klaraste säkerhet att jag ALDRIG någonsin tänker sluta att älska det som tillhör den största delen av mitt hjärta. Oavsett hur det blir med om jag fortsätter att träna, oavsett vad läkarna säger, så vill jag göra mitt eget val. Jag vill ha en valmöjlighet. Och mitt VAL än sålänge är att jag vill åtminstonde vara inblandad. Sen om det blir som en hjälptränare, som jag tänk bli nu under den senaste framtiden, eller om jag blir en gymnast igen, så ska det vara mitt val. Jag vägrar bli tvingad att sluta med det jag älskar så, så mycket. Jag vill vara den som väljer att inte längre vara gymnast, och istället vara tränare. Jag vill inte att någon annan ska berätta för mig vad jag ska göra och inte får göra. Det är MITT liv det handlar om, och det gör jag va jag vill med. Och för inte allt så länge sedan så handlade mitt liv endast om gymnastik, vilket jag har bestämt att det ska fortsätta med. Jag vet inte hur det kommer att bli, men jag tänker kämpa, kämpa som aldrig förr för det jag vill. för jag tänker FÅ, det jag vill ha. That´s it.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Ledsen om det blev svårt att läsa. Det är ett väldigt känsligt ämne det rör sig om, så jag fick tårar i ögonen, för varje ord jag skrev.första bilden men bruten nacke. jag va så jävla rädd.


ja må va hemma men...

detta är dagens inköp:

kläderna är från bubbleroom.com och D.H boxen köpte my mother
(ingen idé att skriva va saker kostar, fattar inte folk som gör det, I mean, who cares?)


A cosy day

Hej bloggen! (och hej tönt varning)vid 12 kom Josefin på besök :) vi har både hunnit med att bada jacuzzi, druckit te och käka bulle och kollat på en film ! det blev "The upside of anger". majjsigt det låter va? en skön och och lugn dag :)
asså sorry, men fantasi är inte på topp (inte mitt blogghumör heller)
kankse blir det ännu ett inlägg idag, men det blir inte många fler rader i det här inlägget.
see u soon


save the world- it´s the only planet with chocolate

Jag har ätit choklaaaad. jag har ätit choklaaaad :D
Jag är jävligt glaaaad! jag är jävligt glaaaa :D
Och ja jag är nog en rätt knäpp SOB också-.-

Eftersom jag har rätt tråkigt så tänkte jag, what a heck, vrf inte skriva lite (o)-intressant skit på bloggen? Ja, det va så jag hamnade här :)
Den här gången ska jag berätta om världens 3 absolut snyggaste killar :D Eller jag, visa bilder på dom. Så here you go, lite ögongodis !


daniel, daniel, daniel.. merry me?

billie joe armtrong mina vänner!

RPattz, please bite me?


Mama, mama I´m coming home!

tjeeeenare alla med frusna kinder!

Jag é heemmaaaa oh (tänk er att jag sjunger det)
oh herregus jag måste bara berätta om min dag! den har vart F-A-B-U-L-O-US! asså påriktigt (konstigt nog) den bästa dagen på ett halvår! asså jag kan inte beskriva min känslor just nu, det går bara inte ! me, aaaH! okey jag ska försöka sansa mig... så. limpan och vivi kom iaf upp till sjukan och jag blev JÄTTE glad av att se dom! det va FÖR länge sedan. vi snacka, skratta, snacka lite till och skratta ännu mer ! underbara UNDERBARA människor! dom hade (fast dom inte hade behövt) med sig en galet vacker ros och en skitfin tröja från gina ! thank U! och Annika, som har åkt hela vägen från goá göteborg ända upp till huvudstaden kommer direkt till mig på sjukan bara för att få ge mig en kram. FY FAN vilken fin männsika det är ! HON är BÄST! blev mycker mer än glad av att träffa henne !
och nu, är jag hemma :D hur bra r inte det?! ÅH är så glad! är allderless för sprallig för att fortsätta med att sitta här och skriva! ha en bra fredag! det har jag haft!
KRAAAAM

var tvungen att lägga upp den här grymma låten!

Ohlalalala-la

jäjäjäjäjäjäjä
ja jag vet, jag r lite konstig..
blev väckt TIDIGT imorse. skulle göra den där saken. och  ja det kändes lite sisådär innan, "läkaren" visste inte ens hur man satte på en  mickro.. great. + att han va lite halvfjollig. men det gick bra iaf. det va inte ngn farlig undersökning, det va ngn slags vertikelröntgen.. ja jag fattar inte. men ska back there vid 12 igen och göra en "fortsättninig". så nu -när jag faktiskt kan- så får jag inte äta fram till 12. lovely. får sysselsätta mig med ngt annat än att tröstäta idag. men what a heck.
JAG HAR NYHETER nu igen. en läkare kom precis in här till mig, och han sa att jag förmodligen kommer att bli utskriven idag !!!! :) awesome! asså va fan har hänt med gud?! ligger han i koma för tillfället eller? detta kan nog bli den bästa dagen på lääänge. blir utskriven, linn och vivi kommer OCH annika kommer ! :D kan det bli bättre? (okey ja det kan det men ändå) 

good bye hell

my dreams are coming true!

yesyesyes !
skrev så sent som igårkväll  att jag va dödligt sugen på kvällis.. IKVÄLL får jag äta det ! te och macka, here I come! hoppas hoppas hoppas att det inte blir någe bakslag nu och att jag fortsätter att bli bättre !

är rätt så nervig inför imorgon då jag ska göra ngn slags undersökning. har inte riktigt fattat hur den går till, men ändå. jagberättar imorgon hur det gick ! och hur kvällisen smaka :)
good night darlings

asså jag tycker jag r så jäkla snäll som bjuder på den här bilden! (kommer förmodligen ångra mig snart) passar på medans jag r på bra humör. bilden r från ngn gång förra veckan då jag INTE hade en slang-jävel i näsan!


My dreams are made of food.

asså jag är så jäkla glad ! jag kan ÄTA !!! asså jag kommer inte ens ihåg sista gången jag kunde äta utan att få upp det ! jag har ätit på (väldigt lite) hela dagen, och voila. vara bra va det, och GOTT! vid tretiden kom föresten my dear friend Julia och hälsa på. hon stanna en ganksa så lång stund, vi snacka, ÅT,  kolla film och måla naglarna XD ska snart snart (tyvär) åka tillbaka in till sjukhuset... jaja allt kan ju inte vara perfa-perfect. juste! (nu äntligen slog det min otroligt tröga hjärna) IT´S FRIDAY TOMORROW ! och det betyder att både Vivi och Linn kommer, och inte nog med det så kommer även Annika !!! JIHOOO! asså gud måste sova just nu eller så, för de senaste dagarna har vart OVANLIGT bra ! hoppas han tar en låååång tupplur. (för er som inte vet så har jag en stark teori om att jag r guds hatobjekt)
hoppas ni får en bra fredag, det ska jag ha !

awesome

Guess what..? I´m home!

okey visserligen bara över dagen, men ändå :) måste åka in till sjukan ikväll igen eftersom jag ska göra ngn slags konstig sak i morrn, kommer inte ihåg va den heter. men jag måste passa på att berätta... jag mår MYCKET bättre! dom har fortfarande inte kommit på va det r, men dom säger att de kankse inte heller kommer komma på va det r för fel, huvudsaken r att jag blir bra igen :) och idag åt jag väldigt sakta och en väldigt liten frukost, men jag fick inte upp den ! grymt va?
men eftersom jag äter så pass lite så har jag fortfarande sond, och måste sondmatas. och nu när jag r hemma har jag en spruta med 50 ml av ngn slags gägga som man ska pruta ner i sonden långsamt en gång i timmen. lite jobbigt, men värt det eftersom jag får vara hemma.
det lär bli fler inlägg under dagen så jag nöjer mig med det här för tillfället.
see yah


Kvällis

Asså jag har märkt att jag börjar bli grym på att uppdatera på senaste tide, förmodligen beror det på att jag har larvigt lite att göra, eller sånt jag orkar göra. sen det senaste inlägget har jag fortsatt söka och tänka på mat. asså nu är jag seriös.. när jag blir frisk från den här skiten ska jag FROSSA i choklad.. asså jag mkåste nog ha en dag då jag bara ska äta saker som innehåller minst 50% socker! ligger och tänker ut allt möjligt som jag kommer äta.. cookies, bullar, äppelpaj, chokladtårta, cupcakes, te, mackor.. aajag kan fortsätta läänge till!  juste jag kom på en sak, sen i agusti har jag gått ner nästan 9 kilo. asså det r inge bra! visserligen så va mycket muskler, men jag har blivit smalare oxå.. ska jag vara ärlig? I don´t like it. i motsatts till kissie paow och dom så tycker jag dt r snyggt me  lite mer än bara skinn på benen. men ja, smaksak.
om jag vore hemma nu en vanlig dag så skulle jag sitta framför tv:n och dricka te och smaska på en macka.. drömmer min bort i de områderna nu. ÅÅÅÅHH JAG VILL HA MAT ! har inte ätit sen i söndags. bajs ... korv.
jaja sleep tight


det vattnas i munnen på mig !

(p.s. jag har ett visst te beroende, så jag börjar få abstenens besvär! ja ni som känner mig vet ju..d.s)

I am losing it in here

hola vänner
igår hade jag en riktigt baad day.. eftersom jag inte fått i mig så mkt näring de senaste dagarna så gav dom mig ungefär allt dom hade, så jag fick ngn sort allergisk reaktion eller så så jag blev svullen i hela annsiktet och massa blaj.. men nu är det över :) idag har jag inte gjort så mkt.. kollat desperate, gjort LITE matte, käkat me näsan.. och juste! jag har börjat få fnatt av att inte äta, så nu r nästan allt jag pratar om mat, jag googlar mat (speciellt choklad och kakor) och jag drömmer om mat. utifall ni inte listat ut det så r jag hungrig!!! MEN för en gångs skull ska jag inte bara gnälla i detta inlägg! jag har nämligen TVÅ roliga saker att berätta!!! wait for it... wait.. okey nu kan jag inte hålla mig längre! jo det r nämligen så att henke lojjsan och josefin kom och hälsa på mig idag! THANK U !!!! you made my day! dom hade med sig ngra tidningar och blommor ! ;) ni är så söta ! vi satt och snacka en lång stund om allt möjligt, och stackar henke hade gjort illa ryggen :( get better soon! och sen skulle lojjs och henke me bussen men josefin stanna en stund till ;) har inte skrattat så mkt och ärligt på länge! TACK TACK TACK! du r en riktig glädjespridare ! och det andra roliga today va att jag fick pröva äta !!!  visserligen bara VÄLDIGT lite (och det va gamal mjölig och torr potatis) men det smaka underbart! ååh.. det böästa av allt va... JAG SPYDDE INTE UPP DET ! jippiii och grattis till mig ! whiihoo. vill åka hem.. men får inte bajs,, nej men gud" nu ko jag på en till bra nyhet ! på fredag ska det hända mkt för mig., dels ska jag göra ännui en undersökning.. inte så kul... sen kommer linn och vivi! KUL! och så kommer även ANNIKA från götet upp och hälsar på mig! har saknat henne sååå!! ja ni hör bara  all glädje som flöödar i detta inlägg.. inget av det vanliga !
jaja hoppas att det fortsätter!
kram

asså jag dregglar...

obehagligt

blääk. jag som trodde att jag skulle få åka hem idag, men icke sa nicke... min dag har vart lång och skittrisst.har verkligen inte gjort någe speciellt kul. för ngn timma sen tog jag rullstolen ner till röntgen för dom skulle dra ur den sonden jag redan hade i näsan, för att sätta dit en ny, fast den går längre ner i tarmarna. USCH vad jag hatar slangar i näsan! även om jag r rätt drogad när dom gör det, så sprattlar jag som en fisk på torra land. när dom äntligen, ja det tog sin lilla tid, var klara så åkte jag upp till avdelningen igen. och när jaag r lite groggy så tycker jag just då iaf (INTE efter) att jag r världens roligaste. sist snacka jag skit om folks rumpor, den här gången ringde jag runt till folk, fast bara en svara. och jag har ingen aning om va jag sa  :O hoppas inget dumt, men det tror jag inte att jag gjorde heller. nu r jag bara trött. på hela dan igår fick jag i mig 200 ml vättska, vilket r allderless för lite. så idah har jag fått dropp. slangar överallt.hoppas verkligen att jag får komma hem i morrn ! det r bättre än den här sjukstugan iaf. nej nu orkar jagg inte skriva mer, bajs på er

jag har underbara vänner!

hola ninjos
sitter/ligger i min sjukhussäng och filsosoferar, okey nej det gör jag inte men det lät bra! tänkte berätta lite om dagen.
Först på morgonen när jag kom hit så tog dom lite blodprover, och jag fick ett nytt rum. sen kom läkarna in när dom gick ronden. Dom satt säkert här i 40 minuter och snacka på, och dom fråga för tredje gången om jag va gravid, vilket jag INTE är.. Dom kom iaf fall fram till att dom skulle sätta en sond i min näsa igen eftersom jag inte kan behålla maten, och sen att jag ska göra en del tester nu under den senaste framtiden, varav en kostade flera hundra tusen kronor :O tur för mig att det r skattebetalarnas pengar! sen ska jag sluta med en del mediciner och så så ska jag börja me ngra andra. ja det va ungefär det dom kom fram till, och så hoppas dom hitta felet med mig på ngn av undersökningarna. känns nästan lite som ett house fall här XD efter ronden så kom sköterskorna in med lite lugnande medel eftersom dom skulle stoppa ner en slang i truten på mig!!! det va lika obehagligt som vanligt.. för en timme sen ´kankse så kom louise alice geron hilding och frippe upp till sjukan för att hälsa på mig ! gissa om jag blev glad !!! tack så jäkla mkt för att ni finns för mig! ni är BäST! vi satt och snacka en stund och garva gjorde vi oxå. sen va dom tvungna att gå hem igen eftersom jag behövde komma upp till avdelningen igen ,, suck. nu sitter jag bara som sagt här och gör ingen som helst nytta för världen. blir nog ngra fler desperate avsnitt till ikväll:)
I sign out now¨
bye

well, maybe I should call this crazy dude:P

soon back to the hospital

käka midda för en stund sen. det blev lasanga idag :) yummie :D inte lika gott andra gången...
imorrn iaf har jag pratat me geron och alice, och dom ska komma och hälsa på mig på sjukan :) thank you guys for that! It´s sooooo boring there. jaja eftersom jag som vanligt inte har ngt bättre för mig så laddade jag upp ngra bilder från sjukhuset. enjoy, or cry


me love this song


Jag ruinerar mina vänner !

som jag sa så va julia och louise här och hälsa på. och eftersom dom r dom gulligaste underbara sötnosar så hade dom med sig en (flera) pressenter till mig! asså om dom ska fortsätta med att ge mig gifts varje gång jag blir sjuk eller så så kommer dom sluta på gatan. vi gjorde iaf iordning te till dom och sen så satte vi på en rulle.  majjsigt. just like old times. förutom att jag inte drack någe te.dom gick hem efter filmen eftersom jag inte har så mkt energi, men jag uppskatta verkligen att dom kom! thank u, and remember that I love u!

saker jag fick och en bok jag fick låna :) och julia och louise, bli inte sura över dom fina bilderna på er ! jag va tvungen...


skola imorrn? nääe

nej precis inte för mig. för mig blir det sjukhuset istället, "jippi" .. i år har jag vart i skolan i en kvart.. sjukt enligt mig. trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag längtar faktiskt tillbaka till skolan. det r INGE kul att vara sjuk. har tröttnat. hoppas VERKLIGEN att läkarna kommer på va det r för fel på mig, snart!
idag iaf så kommer julia och louise och hälsar på moi :) ska bli kul att träffa dom, det va länge sen. dom kommer säkert att få mig på bättre humör :) det brukar dom. på fredag så ska min underbara moster och Linn komma och hälsa på mig dom med. tack så mkt för det ! längtar!  jaja snart kommer julia och lojjsan så det r nog bäst att jag slutar skriva nu.
kramar

góa moster vivi och underbara kusin linn :) <3 love yah

sjuk och skitförbannad

helvetes jävla skit.. blÄÄÄÄ ..åh... är så förbannat trött på det här nu. hungrig hela tiden. äter när jag orkar och får upp skiten direkt igen. JAG HATR DET! liksom en vecka med spysjuka är ju real pain in the ass.. men nu har jag haft den här skiten i flera veckor! hör ni det VECKOR! I´m exhausted!
åh gud hatar mig.


LIKE / DISLIKE


Ja varför inte? har ändå inget bättre för mig!

TUMMEN UPP

duntäcke
om det är svinkallt ute (och inne) och du har en skittråkig dag. skulle du då kunna tänka dig ngt bättre än att krypa ner under ditt duntäcke där det är varmt och mysigt! me LOVE!

trogna vänner
jag ÄLSKAR mina vänner. dom finns alltid där för mig, oavsätt hur cp störd jag r och hur mkt problem jag än har. NI ÄR MIN A ÄNGLAR!!!


Tummen ner

sjukdommar
bLÄÄÄÄ. har vart sjuk i flera veckor nu. VILL INTE ORKAR INTE! det suger att vara sjuk, bostavligen så suger det "musten" ur en. en fet jäcla tumme NER!

Ingen bräda i år
eftersom jag bröt nacken i sommras så får jag nästan inte utföra ngn form av träning. och eftersom jag r en tränningsnarkoman så blir jag väldigt sur av det... ingen träning betyder även INGEN SNOWBOARD iår. jag älskar det ! men nu får jag bara ligga på spa hela vintern. visst inget fel med spa, men 1000 gånger helldre vill jag åka bräda ! fuck..


Gó morgon Góóó morgon

eftersom jag gick och la mig oförsämt tidigt igår så har jag inte sovit så länge idag, vilket kan vara bra :P har precis tagit en tablett så ska äta frulle om en halvtimme. min dag ser ut som så att geron och hilding kankse ska komma hit and visit me. trevlans trevland :D och jaa, mer än det har jag inte planerat. i just will go with thw flow.. you know. okey tönt-varning på mig. och guuu va jag har brist på fantasi.. kommer inte på ngt mer att skriva om.. jo jag kan skriva om haiti. kollar på nyhetsmorgon just nu som ägnar hela sitt lördagsprogram åt att samla in pengar till haiti. och enligt mig så påminner det här väldigt mycket om tzunamin 2004 tror jag det va. fast nu verkar världen mer "vana" vid kattastrofer och reagerar mycket bättre med hjälp! BRA! jag har också skänkt pengar, inte mycket men ändå ngt.

mår dåligt av att se den här bilden. skulle bara vilja ta med hnm hem och mata hnm me sockriga bullar ! hemskt..


min musiksmak

I LOOOOOVE

jag ska operera fast en spypåse!

nej jag skojja bar, men det vore praktiskt. men kankse inte så snyggt eller trevligt. pratade iaf me kirurgen idag, och han trodde inte att det va min gallsten som gör att jag kräks, det r fel symtom eftersom jag inte har ngt gallstensanfall. men däremot sa han åt mig att sluta med voltaren som både lindrar minn smärta och är   bra mot inflamationer. det r för att jag ska märka om jag får ett gallstensanfall. låter lite halvkul enligt mig. eftersom det lär göra väldigt ont. fick föresten permiss över helgen vilket jag r väldigt glá över ! hatar att vara på sjukhus... och har hängt där en hel vecka nu. på måndag så sa kirurgen att jag ska göra en till skiktröntgen för att kola ännu mera. asså jag undrar hur fan det kan finnas ngt mer kvar av mig att kolla? :O dom har ju till och med börjat göra om saker nu. ska föresten föra jounal över vad jag äter över helgen.. blää--
Har vart hemma ett tag nu, och har precis ätit upp boshetta a la mathilda (det är med mozzarella och stekt baguette) Mmmm.... snart ska jag äta midda oxå-- det blir jobbigt det här med att äta hela tiden :P
ha en bra fredag ! min blir iaf galet lugn--
kramar

två  goingar jag saknar <3

i am running

nej inte direkt, men jag försöker hålla mig på benen, för blodtryckets skull. har ätit pannkakor till middag twise actually för er som fattar va jag menar ;P
imorrn ska jag träffa en kirug tror jag som ska kolla upp lite det där med gallstenen. ska bli spännande, och det låter fel men jag hoppas faktiskt på att det r det för då har dom ÄNTLIGEN hittat problemet :D
just nu så står jag på 4 olika tabletter... lite jobbigt att ta, menmen. blir så galet dåsig på dom. hoppas kunna sluta me dom snart
KRAM

sten

sitter på sjukhuset som vanligt. har precis vart och gjort ett ultraljud och en röntgen. på ultraljudet sa dom att dom hade hittat en gallsten. vet inte s´å mkt om det än, får höra mer om resultatet senare idag, hoppas jag. har precis fått en medicin sóm jag ska ta varje gång innan jag ska äta för att inte må illa, good.
hörs troligen senare
tuuudels

kan det vara en sån här som finns i min galla ;O

permiss

hola nachos
jaaa.... efter inlägget igår åkte jag in till sjukan igen. mådde riktigt kasst. har vart där hela dagen och tagit prover och fått dropp. är hemma över natten idag på permision igen. hoppas jag stannar hemma inatt nu oxå. har en känsla av att jag har lite för lågt blodtryck.. känner mig väldit yr och så.. orkar nog inte skriva mer nu.
tjingeling

something good and something bad

igårkväll somnade jag klockan 8, vilket har hänt en gång sen jag föddes skulle jag tro. och vaknade gjorde jag kl 9. då mådde jag skitdåligt. jag hatar slangar i näsan! uuuusssccch
sen sov jag yttligare 2-3 timmar under dagen. gjorde även en magrönkten under dagen. jag har fått en del mediciner under denna dag, tacka gud för det. så jag mådde bättre efter det. sen fick jag försöka äta ngt och klarade det ! jippi :D då drog dom ut slangen :D heaven.. och efter ngra omständigheter så fick jag permision. alltså fick jag åka hem ! :D men ska tbx dit i morrn, och har fortfarande kvar en kavyl i armen, men I am home! just nu iaf. tyvär får min tjockisfest som jag har bestämt mig för att ha vänta lite eftersom jag fortfarande inte mår så bra. måstre ta tabletter innan jag ska äta för att inte må illa. jaja man ska inte klaga i onödan.
en sak säger jag bara .. NJUT AV ALLT NI ÄTER! det r så mkt bättre att få äta en att inte få det. mitt  nya mäl är att bli tjock. det får nog bli mitt nyårslöfte.
the end


hey, i am pissed off!

jag ska försöka att andvända så lite svordommar i det här inlägget som möjligt. men det kommer bli svårt--
puh..
i morshe iaf så åkte jag ner till operationssalen. dom sa att det skulle ta högst en halvtimme, men det tog en timme. tydligen ngt strul. efter operationen, när jag låg på uppvaket så lyckades jag kräkas upp sonden som dom satt ner i min näsa, men jag fick upp de i mmunen. då va dom tvugna att ta bort den. jag fick en del morfin oxå och det r nog det ända possetiva med den här dan. läkaren kom sen och berättade hur det hade gått. dom hade tyvär inte sett ngt påtagligt bara två små infektioner i magen. men det r inget som kan ha orsakat min symtom. då berättade dom va dom skulle gå vidare med härnäst. dom skulle sätta en till sond (det r en slang som man sätter i näsan som går ner i magen) till fast jag skulle vara vaken den här gången. great. det va ingen trevlig upplevelse.. sen skulle vi åka ner och rönkta min mage. det va därför dom hade satt sonden. men när vi kommit ner så hade ngn jävel klantat sig så vi fick åka upp igen. alltså hade jag fått en jävla slang upptryckt i näsan, helt i onödan- den r inte bekväm!jag blev tokförbannad. och så måste dom kankse sätta om sonden i morrn igen ! ! gaah jag blir galen. men jag försöker att inte spy upp den jag har nu. har iaf fått smärtstillande mot halsonten jag har fått av alla slangar jag haft i truten-

med andra ord så vet dom fortfarande inte va det r för fel med mig-
det här r saker dom trott att det kan vara
tumör i hjärnan
magsår
magkatarr
brutet revben (konstigt)
glapp magmun
en biverkning av en medicin jag tar

jag är hungrig och har ont och då blir jag S U R.
nu ska jag bara fortsätta med att ligga och tycka synd om mig själv..
hej då

some update

hola
har haft en urusel natt, och min dag har vart lika dan. skulle ha träffat emma och ida idag som skulle komma på besök (trotts att det r besöksförbud) men då fick min mage fnatt och försökte äta upp mig innifrån och ut. eller ja det kändes så iaf. så jag va tvungen att avboka. men nu har jag fått en spruta så jag mår mkt bättre :D men förlåt till emma och ida och tack så mkt för the gift! den va jättegullig!
nu har jag bara super-ultra-mega tråkigt och r lite nervös inför i morrn.
that´s it for today
bye

det r typ va jag ska göra i morrn (nästan) plus att dom ska stoppa ner en slang genom näsan.

i am sick of this..

eftersom jag har löjligt lite att göra, så tänkte jag skriva lite till idag, för att klaga. för ett tag sen så skulle dom byta dropp till mig, men då blev det ngt fel och blev baksug eller ngt, så då började jag blöda ner min tröja :) lovely. och trotts att jag inte ätit ngt så har jag börjat spy igen. what a hell is my problem :O just nu kollar jag på scary movie 2, och tidigare under dagen har jag haft desperate housewives marathon.
slut med klag, för idag
kram

I am starving!

hade ni en bra fredagkväll?? det hade inte jag.. jag gick och la mig kl NIO.. sjukt... occh under natten ha min droppmaskin pipit varannan timme så jag har inte sovit så bra.. och jag är GAAALET hungrig! har inte ätit ngt på ett och ett halvt dygn.. visst jag får dropp, men min mage r fortfarande TOM. under dagen har jag gjort i stor sätt ingenting. försökte tugga tuggummi för ngn timme sen, men jag fick ti´ll och med upp det, jag menar come on! tuggummi?  det r ju bara saliv!
det jag roar mig med just nu r iaf att kolla mtv och skörda.. nice. längtar till när allt det här r över för då kommer jag svulla i mat! mmm.... choklaaad...
that´s it for today
bye


on the hospital

ja och nu är jag inlagd till måndag.. BLÄÄÄÄ det är tråkigt här. ikväll ngn gång ska jag göra en CT rönkten av my brain. have done a CT before, men ändå lite scary.. är även galet hungrig för har inte ätit sen lunch (vilket jag inte fick behålla) men jag väntar på ngt speciellt dropp som dom beställt. jag fårr nämligen inte äta.. blir matad genom dropp.. jag vill ha human food. normal food. all personal här r verkligen JÄTTE trvliga! det kom in en tant som kallar sig sagotanten och började läsa en saga för mig, jag fick bita mig hårt i läppen för att inte få en garvattack..
en väldigt trevlig fredag, riktigt fredagsmyyyys... nono
ha a great weekend, det kommer inte jag ha
kram

ÖÖÖÖÖÖÖ

ska till läkarn imorrn, IGEN. fick av min dietist massa näringsdrycker som jag va tvungen att drick och så skulle jag skriva upp vilka jag tyckte va godast. ALLA smakar skit. eller nej dom smakar blod eftersom dom r proppade med järn... BLÄ. va ska jag göra? och i morrn när jag r där ska jag även ta fler prover.. för tredje gången den här veckan. nej jag vet jag borde inte klaga.. tänker  hela tiden på barnen i afrika och dom stackarna som blivit drabbade på haiti.. men näst efter dom så är jag nog världens hungrigaste och törstigaste människa. inte för att jag inte äter och dricker för det GÖR jag. mer än jag borde.. men you know my problem.. blää
nej nu får jag skärpa mig. no more whining..
kram

you are the worlds greatest

mina UNDERBARA vänner gick precis hem efter att ha vart och hälsat på mig! :D tack så mycket för att ni guys pallar med mig, trotts att jag är sjuk hela tiden! ni är BÄST! tyvär stannade dom inte så länge, eftersom jag "slängde" ut dom efter ngn timme eftersom jag va dödstrött och vill gärna inte spy inför dom!
ALICE, JULIA, GERON, MAX.. YOU ARE THE BEST!
(louise emma och ida, ni är oxå bäst;P )
kram

yes, I´m still sick..

jaa... börjar bli trött på att va hemma. men eftersom jag har dom bästa vännerna i univerum, så ska dom komma hit idag och pigga upp mig :D I can´t wait to see them!
gud vilken brist på fantasi jag har när det gäller att skriva idag...
ledsen för det
kram

ännu ett sjukhusbesök--

ja jag hat llyckats igen.. först åkte jag in till huddinge sjukhus och yog prover och sånt, och sen gav dom mig dropp eftersom jag r så pass svag.. nu efter en hel dagm på sjukan sitter jag vid datan och känner mig svag-- ett tecken på det r att mina händer skakar, därför rm det lite jobbigt att skriva..
kram

I´m exhausted

hola nachos
är HELT S L U T! har bara legat i soffan hela dagenm och prässat i mig en massa mat som jag inte få behålla och är HUNGRIG! har kollat grey´s hela dagen och ska snart sätta mig och kolla desperate housewives :d så jag keep on going me att slappa.
det va allt jag orkade skriva
bye

lite gnäll igen

gick upp tidigt tidigt idag och bestämde mig för att pallra mig till skolan. yes det gick ju bra.. jag åkte hem efter en kvart. har ungefär lika mycket kraft som en 100 åring. jag åkte iaf till vårdcentralen och där gav dom mig en remiss till barnakuten. jippi sitta där me snoriga barn är ju sååå kul. föresten så börjar jag bli stammis där nu ju :P vi gick och prata iaf me en läkare och så skulle dom ta blodprover. dom tog ngra rör och lyckat nog eftersom jag inte får i mig så mkt vättska och dom tog blod så svimma jag :D grattis till mig. och nej jag är inte spruträdd, alls! lovar. har tagit blodprov minst en miljon gånger förra året så jag är van. men dom väckte mig till slut. dom kom fram till att på onsdag så ska jag kolla vilken narkos jag ska ha när dom gör gastroskopi eller va det heter och det ska jag göra på måndag. lite spännande, typ. ska iaf bli skönt att veta va det r som r fel me mig, för ngt är det. .. jaja ska inte till skolan imorrn. I don´t feel so good. jag har blivit förkyld och det är oxå mkt jobbigare om man inte har ngra krafter.
nej ska sluta klaga nu.
KRAM

förlåt i förväg

bajs- är på dåligt humör och därför inte särskillt bloggsugen. därför skriver jag inte så mkt. men gör en "upoffring" och kikar in oc skriver ett mini inlägg. grattis
bye

jag borde inte gnälla, men...

hejhej :)
har haft det superbra i thai, och resan hem gick ovanligt bra :) och ja jag håller på att ladda upp bilder just nu så tänkte lägga in ngra som jag lovat! men om ni inte r nöjda med dom bilder jag lägger in så kan ni gå in på emmas blogg för fler :)
okey för dom som inte vill höra onödigt gnäll så sluta läsa nu... men jag måste klaga lite.. för det första så är jag väldigt orolig för min gammel morfar ligger inne på sjukhus just nu och har nog inte jättelång tid kvarh att leva (han r 96) . och min farfar lades oxå in på sjukhus igår för att det va ngt strul med hanns hjärta-:( KRYA PÅ ER !
sen i jämförelse med det så borde jag int klaga, men.. varje gång jag äter så får jag upp allt igen.. men det r inte magsjuka. så jag r helt slut hela tiden, och jag har haft det såhär i flera veckor.. så i torsdags gick jag till vårdcentralen och då tog dom en massa prover och om 2 veckor så ska jag göra ngt som heter ngt knas på läkarspråk, men det r iaf att man går ner med en slang som det sitter en kamera på för att kolla va det kan vara.. jag vet inte va det r. det kan vara ngn kraftig magkattarr eller magsår.. eller oxå r det ngt annat, vad vet jag. men just nu så tar jag tabletter mot det (inte för att dom hjälper hittills eftersom jag får upp dom igen) menmen :) hoppas på en förbättring. och eftersom jag inte får i mig ngnm näring så har jag åkt på en lite förkyling :D låter inte allt det här som en underbar start på året? :) nej ni får förlåta mig för mitt klagande... men nu kommer lite bilder som jag lovat. ciaociao

julafton på stranden :)

under vattnet (näheee)

underbara emma !

påtal om att bjuda på sig själv..

en vanlig dag på "stan"

oh ja den här r emma mycket stolt över ! (hon ska föreställa en hund..

ja thailand har väldigt stark mat!

älskar bakgrunden

:)

shoppingkassar i ena handen och en starbuck´s chai i andra-check

sawasdee kaa.
idag gick jagj upp hufsat tidigt för att hinna till hotellfrukosten. dom hade allt möjrligt och lite till. när jag va mätt så tog jag ca 5 gånger så mkt till :D yummi. efter frukosten så åkte vi båt på khlongen. va lite sisådär enligt mig, men kul att ha gjort (tycker jag säkert iaf när jag blir äldre) efter båtturen åkte vi in till olika shoppingcenter och ja shoppa loss helt enkelt. inte mycket mer med det :P på kvällen har vi vart och käkat på en indisk resturang av ngn andledning. vilket jag tycker r lite jonstigt eftersom vi är i thailand... men men :P sen blevm det lite mer shopping på nightmarket :P
sitter på hotellrumet nu och tar det lugnt, imorgon på natten r det dagt att fara hem till kyliga sverige igen. jag har haft det superbra här i thai, men ska jag vara ärlig så ska det bli skönt att komma hem. inte lika skönt met 12 timmarsflyget. men jag kan inte göra så mkt åt den saken.
nu tänkte jag dra iväg och mysa lite med mina underbara vänner.
'kram och ha det gött

five star

hola bandola
har precis kommit hem från en kväll på stan XD först va vi och käka på hard rock, och i bakgrunden spelade ett grymt bra band :) efter det så åkte vi i till nightmarket  och shoppa lite men eftersom det finns en del prostetion här så blir man lite svagt oroad när man går runt på marknaden. och blir helt skogstokig när folk kommer fram och säger hello i love you och hey beautiful.. två gånger trodde ngra att jag va en hora . BLIR ARGARE än... aaaah en gång gick min papa fram och sa att jag va 14 och han bah oh sorrysorry och blev rädd.. ha"!
köpte iaf lite saker, som kalsonger me pussmunnar påa, en väska, ett armband, en kofta och en t-shirt :) men det blir mer i morgon det kan jag lova "
nu tänkte jag gå och sova,, ska upp tidigt i morrn. kramar och bananer

jävla spindel helvete"

ursäkta rubriken... men staxt innan vi skulle. åka så sittter jag på ett bor och kollar på mitt knä, och vem sitter inte där.! jo en hungrig muterad hårig spindell som bara glor på mig! så jag tar tagj i kmina överlevnadsinstinkter och kastar mig ner från bordet och rullar runt, och skriker... kankse lite för högt,. det bra med det va var att jag blev av med mr spindelgalning, det lite mindre bra va att jag va i lobbyn och alla kolla på mig som om jagj vore en idiot och garvar åt mig... PINSAMT. menmen, nu sitter jag på hotellet i bangkok och ska dra ner på stan snart ! ha en bra kväll (dag)

bangkok nasta!

ja men da har man precis packat klart och kakat frulle.. och snart bar det av till huvudstade i thai. ska bli kul me lite (mer) shopping :) ser inte riktigt lika mycket fram emot resan dit.. forst ska vi aka minibuss i 2 timmar, ink farja som gar i ca en halv knop.. och sen ska vi flyga som jag inte gillar det minsta. speciellt inte flygplansmat BLAQQ. . men det finns varre satt att ta sig dit. tro mig.men nej ny mate jag dra. ha en bra dag i kylan
bye

nejnejnej bit mig inte !

jaa...
igar sag jag en en meter lang varan som smog omkring i buskarna. HELP! det ser ju ut som en blandning mellan en dinosaurie och en orm >( ble. idag gick vi upp tidigt, valdigt tidigt, for att rida pa elefanter. ja det blev vel 8:onde gangen jagj gjorde det :P men det gjorde inget. nar vi red omkring pa dom sa fick jag syn pa tva groteska spindlar som va lika stora som min hand. och sen ett ormskinn som lag pa ett blad. JATTE mysigt... nej jag ar inget jattestort fan av djungeln. efter elefantturen akte vi tillbaka hem till hotellet vilket kanndes battre :) idag har det faktikst vart ganska sa mulet, for omvaxlingens skull. och jag har anda vart ganska sa trott sa det gjorde inget. gick upp fran poolen ratt tidigt och gjorde iordning mig, och mala naglarna :) haha. ikvall bar det av till stan igen. lite shopping, mycket att ata :) men jag borjar faktiskt, tro det eller ej, bli lite soltrott. langtar till vi ska aka till bankok och shoppa ! >) dar ska vi bo pa ett fek stjarnigt hotell oxa :) inte for att det r ngt som helst fel pa det vi bor pa nu, det r 4 och en halv, men det ska anda bli trevligt me lite  miljoombyte.
ja men det va nog det jag hade att beratta.
(jag r allderless for lat for att sitta har och ladda in bilder, sa det blir det nar jag kommer hem. utifall det nu skulle vara ngn som bryr sig :P)
have a good time in winterland !

just a little bit strange

tjena mellan bena
har inte skrivit pa ngra dagar sa jag tankte lagga ihop om vad som hant de senaste dagarna lite snabbt

i forrgar sa va vi pa lite andra aventyr an att bara ligga vid poolen. vi va och kolla runt lite har pa o:n. forst akte vi till the old city dar den mesta delen av byn ligger pa vatten, eller vid vatten. dar fick vi se en dyngrak thailandaren snopp, eftersom han stog och pissade i en grand. en mycket intressant upptakt  sen gick vi in pa en resturang for att dricka och dar blev ida taffsad pa baken av en tant. mycket intressant det med. vi akte vidare till ngt utkiksplatts och sen till en strand som lag nara nationalparken. dar va det jattefint! lunchen at vi pa ett stalle som hette same same but diffrent. mucket passande >P igar , nyar, sa va vi bara vid poolen och pa kvallen sa va det temple fair eller ngt liknande som nyarsfirade. det va massa danser, ett band, och en massa lekar. thailandarn averkar inte ha sa stor kolla pa hur gamla vi turister r, vilket jag forstar, sa jag vann tva flskor vin och tva ol >P haha. nar klockan slagit tolv sa sprang jag och elli ut i havet och bada ! skitkul ! idag har vi bara legat vid poolen och tagit det lugnt igen. har vart skittrott efter igar.. om en stund ska vi aka in till stan och bland annat kopa en mixer till annika :P
see yah

RSS 2.0