hola bola

ojoj.. skiter i ursäkten utan går rätt på skanen istället--
i onsdags kväll hade jag skitkul iaf :D vi käka pizza, dansa ocg lyssna på musik :) gick hem en stund efter tolv så det blev inte så många timmars sömn efter--

igår så va jag först i skolan, inget speciellt. efter skolan gick jag och max först hem till geron, och självklart så har han tappat sina nycklar så vi fick bryta oss in. great-- sen käka vi mellis och sen kom vi tydligen på att vi skulle gå hem till mig av någon konstig andledning. och ja det gjorde vi. då käka vi mellis igen och satte på filmen click som är skitkul alla gånger man ser den :D men lite sorglig oxå.. efter filmen gick vi upp och körde gh en liten stund och sen körde vi typ "utmaningar" på min mobil. tex. geron skulle hälla ett glas vatten över sig, vi fick rita mustach på frippe och jag fick mig en macka bredd av dom två små flickorna och den var INTE god.. det va ketchup, senap, flytande smör, tabasco, fiskolja och karamellfärg på.. MUMMS... ett fint avslute på dagen..

Idag ska jag först tillö skolan och efter den ska jag och Jennie gå och hälsa på tjejerna på en trännig :) ska bli skojj! men måste gå nu för jag börjar snart.
tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0