goodmoring beautiful

är det inte så att söndagar är lite av en deppdag? typ en liten extra förlängning av veckan, en rh dag :O man gör läxor, städar kankse tränar lite eler bara tar det lugnt.. tänker på att det är väldigt långt kvar till nästa helg.. men va fan man får ju göra det bästa av det, eller hur?
själv har jag ätit frukost för en stund sen och gjort en allt för jobbig hemkunskapsläxa. snart hade jag tänkt mig att gå ut och cykla på motionscyklen. senare idag blir det förmodligen bio, AVATAR som alla snackar så jävkla mycket om och alla har sett den, ja jag heter mathilda och jag är alltid lite efter..
men mina vänner, trotts att jag ser denna söndag på ett hyfsat ljust och muntert sätt så är den lite extra bad ändå.. min kära tokiga och komplett galna vänn alice åker till thailand idag :O hon är förmodligen den ändå i sitt slag med exakt samma BRA humor som mig! vad ska jag ta mig till ? jag får sitta och skratta med mig själv och verka patetisk i andras ögon. I WILL MISS U ! och varje gång jag lyssnar på en U2 låt så lovar jag att tänka på dig! :D hoppas att du får det mer än UNDERBART borta i solens land och käka så mycket glass du bara orkar!
massor av pussar och kramar, speciellt till alice, my very own alle-balle.en gammal bild från FEMMAN som alice skickade till moi igår ..


Kommentarer
Postat av: alice

haha så galet snygga vii var mathilda :P tack så himla himla mycket och kommer sakna dig också my very own tildo dildo <3

2010-02-07 @ 13:31:22
URL: http://balleomichow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0