Orlando Bloom ??

Hejsan ! Idaga vare utflykt som gällde. Vi segla på den största katamaranen jag sätt i hela mitt liv och sen låg vi på en strand och ite annat skit. Men de jag vill komma fram till är att de kryllar av snygga, eh, män här ! På båten så åkte Orlando Bloom, eller ah snarare hans tvillingbror haha. Men han v typ 20 tror jag... And had a smile like an angel! Oh de bästa av allt, han flörta me mig :) jag bah holaa baby! Nej men allvarligt! Fast sen, blev han dyngrak på rom, vilket gjorde att han flörta ännu mer, men sen hoppa han i havetxD nej men de va skitkul :) synd bara att han inte bor på mitt hotell .... Ikväll blide nyårsfirande och bad vid tolvslaget !!!! Hehidå

Vafan r de för fel på mig

Hej Asså på riktigt de r ngt seriöst fel på mig. Igår, bodde de Inge discjo för ingen va där, men vi bestämde at vi skulle spela kort istället. Ja de va ju kul men sen gick vi runt o så okch då lägger han, buzz, handen runt min midja och ja bah, what a fuck? Jag visste inte va jag skulle göra.. Så jag bara gick där, sen så sa vi att vi va trötta o ville gå o lägga oss. Asså jag menar kul me kompisar, men de räcker där ! Men jag fattar inte vrf jag inte liksom gillar hmm mer, öyssna på de här: han r lång, blond, bor i americanare spelar gitarr, gillar rock, SURFAR och vill ta promenader på stranden me mig. SERIOUSLY va är de för fel på mig.... Menmen.. Idag va de jobbigt, visste inte hur jag skulle bete mig, men har hålt mig öite på avstånd, men de blir nog bättre sen, jag kankse misstoklar signalerna helt.. I dont know.. À idag jagu har jag o syrran solat ok badat massa, spelat lite vollyboll och käka som in i helvete , asså ni ska se frukostbufèn här, den r galen !!!! Munkar muffins potatisbullarfrukt pankakor ägg mackor yoghurt french toast ja you name it ! Nu ska jag dra på dominikansk afton eller ngt sånt. Och imorrn blide snorkling, segling me katamaran och sen speedboat !!!!! Lots of fun

Crazy

Korsning ! Ligger och lydsar på musik på hotellrummet nu, och om de hänt mkt daker idag ! Asså... Vart ska jag börja.. Okey en kille, som bor i Amerika men r från Holland, kom fram till mig idag i börja snacka. À Inge mer me det. Men sen kommer han fram igen och frågar om jag vill take a Walk on the beach with him. Jag bah eeh sure? Asså jag dör. À så snacka vi massa... Och sen kläpp så ska jag han hans brosha och min syrra gå på ngt disco:o och juste, eftersom jag inte våga gå själv me hmm så fråga jag en till vi spela volöyboll me igår om han ville hänga på xD asså seriösT?! och juste, han som jag prata om först, buzz, han ska komma och hämta upp mig vid mitt rum !!! Jag dör , JAG DÖR ! Aja jag hoppas jag överlever. Och juste jag måste oxå berätta om herr muskel som jag och syrran spana in sen vi kom hit. Asså hans kropp, det är de underbaraste jag sett!!!!! Man vill bara hoppa på hans magrutor !!! Men fanskapet har flickvän, eller typ hon r skitful så jag fattar nte hur de hör ihop,... Men hur som helst så åker dom hem imorrn, men de kanske är lika bra.. Han är ändå plus 30... Vad har jag gjort mer idag,.... Juste körde ngn jävla olympiad där vi körde skonat fylla på riktigt ! Blev helt förvånad för man skulle dricka upp et glas av ngt innan man snurra, ja men då langa dom ett glas me öl ! Jaja jag blev inte alls förvånad .. Haha. Nej nu ska jagmo elli gå och spela pingis elelr ngt ! Later !!!!!

Republica dominicana

Hola! Kom fram igår... Fan asså va trött jag var ! Först dygna jag, åt inget och sen sov jag två timmar.. Inge bra, men när jag väl kom fram så sov jag gott ! Idag har vi vart vid stranden nästan hela dagen :) spelade vollyboll me ngra holländare fransmän och americanare ;) va skitkul ! Helt klart dagens höjdpunkt ! Hotellet är helt underbart, poolerna är enorma och vattnet är ännuo turkosers än i Thailand ! Hur nu de kan vara möjligt.... Fast de känns lite konstigt de här me all-inclusive. Man bara går o tarva man vil ha helt random. Vill man ha en drink, sopps så får man det. Skitsjönt faktiskt :) den ända nackdelen me det är att man. Äter för mkt så när jag kommer hem kan ni förvänta er en over sized mathilda ! Exakt nu... Så sitter jagn o syrran på rummet och har precis fixa iordning oss. Ska snart iväg o käka på ngn asiatisk resturange :) ha faktiskt redan hunnit blivit bränd, inte så brun mest röd :p haha. See u later ?:)

Republica dominicana

Hola! Kom fram igår... Fan asså va trött jag var ! Först dygna jag, åt inget och sen sov jag två timmar.. Inge bra, men när jag väl kom fram så sov jag gott ! Idag har vi vart vid stranden nästan hela dagen :) spelade vollyboll me ngra holländare fransmän och americanare ;) va skitkul ! Helt klart dagens höjdpunkt ! Hotellet är helt underbart, poolerna är enorma och vattnet är ännuo turkosers än i Thailand ! Hur nu de kan vara möjligt.... Fast de känns lite konstigt de här me all-inclusive. Man bara går o tarva man vil ha helt random. Vill man ha en drink, sopps så får man det. Skitsjönt faktiskt :) den ända nackdelen me det är att man. Äter för mkt så när jag kommer hem kan ni förvänta er en over sized mathilda ! Exakt nu... Så sitter jagn o syrran på rummet och har precis fixa iordning oss. Ska snart iväg o käka på ngn asiatisk resturange :) ha faktiskt redan hunnit blivit bränd, inte så brun mest röd :p haha. See u later ?:)

he hit the ground running, in the speed of light

idag är en matdag (precis som alla andra dar) och en packardag ! :D
inatt drar jag o familjen till karribien, eller väst indien eller va man nu vill kalla det :O
fan va skönt de ska bli att åka bort ett tag ! bort från alla, fast jag måste ha me mig massa skolböcker, menmen. inte helt fel !
ska bo på ngt skitgulligt hotel me all-inclusive :) ja tack ! de dåliga är att de förmodligen inte kommer finnas så mkr shopping, de r typ "farligt" för turister att gå ut på gatorna för mkt, men de gör inget :) jag kan shoppa, eller äta mat !:D


ser inte så farligt ut !

25th

´fan vilken underbarjulafton jag hade ! :D
hela tjocka släkten va här o käka ton av mat ! sen, julklappar ! :D asså jag dör...
måste bara berätta, i got an electric guitar ! :D yay !!!!!!! haha har redan skavsår på fingrarna :P åh va fin den är  :D missbruks varning !
kussarna sov över här o vi hade de supermajjsigt :)
i övermorrn, eller i morrn natt åker vi till carribien, så de ska bli najjs ! :D
nu ska ni få lite fler bilder :)

min moster måla den här o satte på mitt paket. SÅ JÄVLA KLOCKRENT !

yeah ! rock n roll bby !

en till bild från igår, down with the sickness !

shjul aftån
MERRY XMAS PEOPLE !
NU, BILDER I SHJULKLAPP !
Christmas time

heisan mina vänner ! och ovänner ! fast nää, ovänner, fuck off !

igår va de minijul hos lojjsan :D bästa minijulen EVER ! :D tack underbara människor för en underbar kväll och för finfina kulklappar :D vi hade mkt för oss, vi baka pepparkakor, hade en jultomte o öppna julklappar, gick ut o åt på thairesturang, mulades, drack varmoboy me grädde och busa hela natten ! speciellt alice...

idag så har jag lagat mat :O ja faktiskt, och sen så åkte jag o va me geron o fippsen :) tokiga barn

och holy smoke ! imorrn är det JULAFTON!


merry xmas mother fuckers !


HEJSAN VÄRLDENS SÄMSTA BLOGG

Jag heter GERON och jag är bäst. 1000 ggr bättre än Mathilda BREDHÄCK :D Ehehehe jag sitter i min soffa bredvid bredhäcken och bloggar,inte skoj va. max är väldigt störd och FUL. Fast jag ska ju inte säga något va. Jag lyssnar på musik och det är kul HAHA. Jag såg ett sånthär gästbloggeri som ROBIN ZETTERMAN hade skrivit i alice Bögblogg. Robin va mycket bättre än mig tycker jagJag är en prinsessa max är en bajsapa och bredhäck är maskgroda.
 Det här var jättetråkig så jag avslutar med en fin liten bild som jag har gkort GOD JUL HORUNGAR.don´t be blinded by the lie in your eyes

JUL FUCKING LOV !!!!!
OCH MINI_JULAFTON !
hur bra, RIKTIGT JÄVLA FUCKING BRA !


another turning point

okey asså nu dör jag. först vänta jag på pendeltåget i 20 fitt minuter, sen vänta jag på bussen i 40 kukminuter. INTE OKEY!

men ah, sista skoldagen idag. SÅ JÄVLA gött.
efter skolan åkte jag geron dogge marcus sergen och andreas till huddinge för o köpa julgrejjer, bidde inget. efetr så hyrde jag marcus o geron en film o kolla på dne hos geron. sen åkkte jag hem. nu är jag hemma.
fryser som ett djur, jag borde fan sitta i bur.
heidå


hot...

shame on you

orkar inte skriva, för skrev hela skiten en gång, men de fucking raderades !
men ni får dagens look kallad:
little miss hysteria


... jag gliiider!

hejsan!
igår, ja. vi klädde aldrig granen, för lap-helvetet va sönder. men idag köpte vi nya så nu ha vi klätt den :D here it comes: christmas spirit people !
imorrn äre skola, men jag ber till, öh tomten? , att de inte blir en vanlig skoldag och att lärarna bara driver med oss. JAG VILL INTE.
aja får tänka att de är jul om, äh fyra dar ! geeez, I LIKE IT.
nu, en otroligt dålug bild på  granen.

brothers & sisters

asså . a.
jag lagade middag idag till mig o min syrra. vegetarisk lasange (juste btw sådär så har kjag blivit vegetarian) jag stod i EN TIMME o laga helvetet. och det såg bra ut   !
sen smaka vi. de smaka bra, men lite salt. sen så fortsatte vi o äta. FY FAN va äckligt. asså man kan lika gärna sluka ett helt saltkar. de slutade me döda havet i min mun, jag och min syrra fick ont i våra magar och jag drack en lite vatten. bra jobbat tjejen.

men jag är iaf bra på en sak... Webcambilder :D många olika personligheter


glass på sprayburk. MUMMS

mitt liv som clown

jag som sjömonster i en trädgår me min geggamojja friend (som drägglar mkt)

under min mörka period. jag hade röda ögonbryn, rosa pupiller och ett onskefullt moln som kissa snett på mig

sen en period va jag väldigt glad. hade en tatuering LSD med röd text. och en mask mellan fingrarna. de va tider det.

Christmas tree time !

hejsan ankor !

Lördag, FAN VA SKÖNT!
bara tre jävla dar kvar i skolan. har längtat efter de här lovet så hårt !
snart så ska jag och my dad åka väg o köpa gran, christmas spirit people !
har, sen jag  vaknat slagit in massa julklappar, så nu jävlar blire julanda !
yepp.
fuun.
bajbaj


Mini jul number one

heisan !

idag, skolan. bajsatråkigt.
efter skolan, MINI JULAFTON con the basketcase och cp:t (geron coh frippe).
;D hihi så majjsigt :)
vi hyrde en film, och öppna klappar :) yay!
fast, min pressent var lite.. annrolunda. jag fick den inte idag, men de har beställt en dildo till mig. jävla mongolider :P
aja.
kom nyss hem, ska käka om fem. HUNGRY ! Mathilda is hungry.

de r robin hood jag vill ha

The worlds greatest


MCR !

YAAAAAAAY :D
i mars, eller den 18 mars, ska jag o gurkan gå och kolla på my chemical romance på hovet :D hihi fan va nice säger jag bara !
:D:D:D
thank u greendaylover som tipsa om det ! :D

G.I. Joe in panty hose is making room for the one and only

king for a day.. nananannanan

okey hej :)
va hemma idag igen, men när min far kom hem så hade han hyrt G.I. Joe. HAHAHAHA samma stuk som transformers, och jag HATAR transformers. men den här va lite bättre än den iaf :P
men ah.                                                                  
fast jag tror inte det är hnm GD menar när de sjunger "rubriken", eftersom filmen är från 2009, och låten från 1997... men jag försökte iaf :P
aja kul.
hej då

rätt ska vara rätt

tio nätter före jul

okey nu tar vi det i ordning, starting with Sunday.

Sönday:
när jag gick hemmifrån kände jag mig som freakin Gandhi. men de ändrades sen...
gjorde en överraskning för geron o frippe, de visste inget om vart vi skulle eller vad vi skulle göra, men vi åkte iaf ut till ¨ågesta, satte oss på en åker, och så hade jag tagit me mig varm oboy, lussebullar och pepparkakor. vilket jag tyckte va jävligt mysigt, men de tyckte tydligen inte dom.... så vi åkte igen efter en kvart. hem till mig in i värmen och kollade på en film istället :P

Måndag:
santa lucia. gick upp kvart över fuckin sex för att vara i skolan en timme senare. hade luciatåg, gick åt helvete, men de va kul ändå :P
efetr skolan gick jag hem till emma, vi snaka och käka en jävla massa. gick hem rätt tidigt, mådde inte så bra. när jag ko hem "spydde" jag upp all choklad jag hade tryckt i mig. vilket inte va så mkt faktiskt. jag tror fan inte jag tål så mkt socker, :P
gick o la mig skittidigt.


Idag:
har yrat hela natten så jag stanna hemma idag, sjuk som en ynklig mes. kollar greys och tycker synd om mig själv. nej jag skojja bara.
l'ngtar som en liten femårig flicka till julafton nu !!!!!! åh...


last christmas


christmas time

igår så. a hade vi lucia genrep, hahahah fan va mobbad jag känner mig. jag julia och lojjsan ska göra jingle bell rock, ni vet från mean girls? fast chilli, det är en barnvänlig version. haha :P jt och josefin ska sjunga till oxå så de blir bra :P
idag så har jag vart o shoppat, julklappar :p snart så kommer 75% av the bjelkert family :) ska bli kul :)
imorrn har jag planerat en julig överraskning för geron och frippe :P moihihihihi :D
latah

sweet dreams

sitter och watchar simpson. idag har jag vart i skoooolaaan. seeen gick jag heeeem. sen åt jag maaaaaat och nu är jag häääääääääääääär.
a.
snart sks jag, eller snart och snart om typ två timmar, ska jag följa med alice till sjödalsgymnasiet :P sen ska jag till Huset och repa :P hihi juste, har jag sagt att vi fick hyra replokalen? om inte, så gjorde jag det nu. obviously.
sen ah, äre ju fredag imorrn. om ngn missa det.

where the fuck do i fit in?

kom hem för ens stund sen. slutade tidigt men de va en hard day.
först så har jag och alice musikredovisning. berättade om Oasis och sen så spelade och sjöng vi upp en sång.
lektionen efetr så hade vi spanska prov. tror det gick bra iaf ..
a sen hade vi no sen sluta jag.
nu skulle jag egentligen pluggat, but im too god damned tired.

i miss u girl, what the hell happened?


i dont fuckin care

asså så äckligt jävla trött jag va imorse. men jag gick upp.
iskolan, gick jag först på matte sen bild, sen åkte jag till läkarn, gick sisådär men bra tror jag. aja. sen åkte jag tillbaks tilll skolan för att dissekera ett koöga :D haha fatta, det, att dissekera att koöga, var dagens höjdpunkt :P
aja.
snart ska jag på ett till öppet hus på didaktus gymnasium :P
later

no beautiful, ofc i havent forgot about u!

Dregen

kom precis hem :) hihi fan va kul det va !
riktigt jävla givande :P  asså svårt att sammanfatta det, men han snacka om, allt. asså han r så jävla mkt snällare än han ser ut, ochn kortare. haha :P
nej mn riktigt gullmullig va han :)
ville bara säga det, hihih för jag r skitglad :D


happy xmas ur arse i pray God its our last

okeyokeyokey, jag vill bara påpeka, de här var den sista riktiga måndagen i skolan 2010 !
hur nice r inte det ?
men den va inte så nice..
kom hem när det va mörkt ute, har pluggat minimalt, och ska nu iväg på öppet hus på värmdö gymnasium. efter det ska jag skynda mig till Huset där Dregen från backyard babies har bandföreläsning och ska nog uppträda lite :D nice :D
många nice
aja sska kila,
BÖj

Hitchin´ A Ride


söndaaaa

igååår, var jag runt på en jävla massa ställen. gymnassiegrejj först, sen så åkte jag till min mosters konstutställning :) fan va duktig hon r !
sen åkte jag heeem, gjorde läxor, och sen åkte jag till alice :) där va jt och lojjsan kom efter en stund. vi käka midda, hyrde film och blajja :P
kom hem vi tolv och då gick jag nästan o la mig på en gång :P va skittrött.
imorse vakna jag skittidigt, typ 9 !
plugga lite, sen åkte jag o  mam till nacka forum o handla julklappar :P kom hem, fixa lite och ska snart ivög på gitarr. ja lugn helg...
hehe.
hihi.
hoho.
haha.
hej då

ja det va ett tag sen...

im so hapy happy!

hejsaaan, fredag !
skoloan, inte s¨mkt. efter så gick jag hem till aaalice :) åkte pulkaaa skit kul :) åkte även oulka efetr alices fyrhjuling :D ballt va !
hehe.
när jag kom hem så fick jag mig en överraskning ! :D
mamma kom hem me världens snyggaste jacka, från rock by sweden :D och lyssna på detta ! jag FICK den av Niclas och Linda :D tack som fan ! ni har gjort min jul iaf ! :D asså jag hoppar runt upp och ner !!
thank u thank u tank u ! :D


asså jag är kär ! SÅ jävla snygg, och tänk  ! den r ännu snyggare i verkligheten  !:D

basket case

aloha !
kom nyss hem från huset, har repat me bandet ( jag jag försökte låta cool där)
nej emn de va skiiiitakul :D
hihi, nu jävlar blir av ! vi satte upp en lapp om att vi söker basist oxå. så de blir ra :)
tyvär gick de mindre bra på ett plan, jag va mig själv. och dom som träffat mitt rätta jag fattar kattasrofen i det...
aja, så kan de bli.
imorrn ska jag till en sjukgymnast för nacken. jag har vart anti det förrut, och vägrat, men nu har jag gett med mig. får se hur de går....
aja later mf

Santa lucia?

ALICE BLEV LUCIA :D YESYESYES :D hon passar så jävla bra som det, min vackra flicka :)

aja. inte mkt har hänt idag. nu sitter och o lyssnar på musik.
HAHA
nej hej, mej, tej, lej sej okey


RSS 2.0