120 minuter i sträck.

hej.

igår gick jag på träning som vanligt. men när det va 45 minuter kvar på träningen bad våran tränare oss att sammlas och sätta oss ner. då började hon och hennes dotter amalia att gråta. de berättade att de ska flytta till göteborg för gott, om en vecka. då fanns det inte en enda torr kind i ringen runt om. alla ställde frågor och alla fortsatte att gråta träningen ut och även påväg hem i bilen. jag även när jag kom hem.

Annika haar vart den absolut bästa trännaren som finns! det är jag 100% säker på. alltid a big smile on her face, och har lärt mig från att göra min första flickis till nog det mesta jag gör nu för tiden. kan vara sträng men alltid med glimten i ögat! du blir så jäkla glad när vi klarar nya saker.

Amalia. du är den underbaraste personen jag någonsin träffat. jag vet inte hur många gånger jag fått skrattannfall med dig, så långt kan jag inte ens räkna. du är bokstavligen one of a kind, och det är blandannat det som jag älskar hos dig. du är en av mina bästa vänner, och jag kan verkligen lita på dig. om man har en dålig dag och kommer på träningen, så vänder du på min innställning och ser till så att slutet på dagen blir grym! när jag vaknade i morshe så trodde jag först att det bara va en mardröm alltihop, men det va det inte. jag kommer verkligen att sakna dig otroligt mycket, jag saknar dig redan. den 13 agusti är det göteborgsläger och det kommer bli den bästa/sorligaste veckan i mitt liv. amalia, du förtjänar all kärlek och värme i världen. du är bäst!

idag va det miniläger på erikstdalsbadet och det va jätteroligt. först så sprang vi en del men sen va det badtime. vi gjorde en massa roliga lyft och hopp. i kväll ska jag jennie och vendela sova hos elin :) sen tidigttidigt är det 5 timmarsträning :)

puss och kram
M

amalia josefin och jag på en tävling i göteborg<3

vendela alice cissi amanda och amalia spelar kort efter en tävling i göteborg :)<3
jag och amalia på bussen i skåne (a) <3 §

Kommentarer
Postat av: Marie

aha okej, inte gjort så mkt.

2009-06-13 @ 17:28:40
Postat av: J O S E F I N E

Härliga bilder!Sv; Haha ja :)

Vad har du gjort för roliogt idag?

KRAM

2009-06-13 @ 20:00:28
URL: http://jjossues.blogg.se/
Postat av: Emma

Neh fy så tråkigt <3

2009-06-13 @ 22:53:39
URL: http://emmazzz.blogg.se/
Postat av: mimmi

sv:

Ja det va det verkligen :) Smsa någon dag så kan vi ju se om det passar :) puss <3

2009-06-14 @ 17:48:19
URL: http://miochli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0